Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cojanato

2. 12. 2008 12:26
Autore, rád smeknu ......

Ten článek je velmi zdařilý i odvážný. Ale Vy odvahy snad máte dost, tak pište dál.

Mnozí vám budou spílat, já Vám dávám KARMU jako hrom.R^!

P.S. Na Vás, jako autora, jsem natrefil až dnes u jiného článku, na  http://www.českamedia.cz .  Taky  výborné, ale máte to dát hned i na iDnes, kde je velká čtenost. To je nak na okraj.

0 0
možnosti

frantaflinta99

29. 11. 2008 23:40
Chudák,

žár šílenství mu spálil vlasy.  Měl by nosit čepici značky Čupřina.

0 0
možnosti

Killingworth

29. 11. 2008 22:29
"Pata kolona", perfektne......

....vystihuje situaci!! Ja Klause doposud nazyval agentem Kgb........KARMA na3!!R^R^R^R^R^ Klaus musi ve svem poslednim obdobi dodat Rusku maximum. Potom jiz nebude k uzitku......

0 0
možnosti

wiki5.5

1. 12. 2008 2:37
Re: "Pata kolona", perfektne......

R^

0 0
možnosti

ucitelas

29. 11. 2008 19:48
A

ty máš svého psychiatra kde?

0 0
možnosti

tolan

29. 11. 2008 19:26
Klaus má svého psychiatra a oblíbence Béma

Až společně zlikvidují ODS, společně s Paroubkem a Grebeníčkem konečně provedou potřebné reformy. Začnou měnovou reformou, ať se konečně podaří tunel tisíciletí. I pan profesor je názoru, že dluhy se neplatí, ale komunistům zaplatit musí.

0 0
možnosti

Vosta Jindra

29. 11. 2008 18:45
Chtělo by se říct - dobře jim tak

neboť čiň čertu dobře, peklem se ti odvděčí. Problém je ten, že bláznivý Klaus, jehož dávno opustily zbytky zdravého rozumu, a který už nemá co ztratit, dělá ostudu celému státu. Je škoda, že naše ústava prakticky znemožňuje odvolání prezidenta.

0 0
možnosti

sfs

29. 11. 2008 20:32
Re: Chtělo by se říct - dobře jim tak

Pokud si dobře vzpomínám, naše ústava výslovně uvádí, že "president není odpovědný". Takže by nejspíš politici postupovali protiústavně, kdyby chtěli zvolit někoho zodpovědného.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

29. 11. 2008 15:18
K radaru

Já to vydím takto: Otázka radaru má dvě roviny. Ta vojenská asi Rusko příliš nezajímá, protože radar pro ně opravdu žádné nebezpečí neznamená. Svým odporem se snaží pouze získat nějaké  výhody pro vyjednávání o jiných věcech.

Ta druhá rovina je v odlišném pohledu na radar ze strany USA a EU. A zde je parketa pro VK, který i své nedávné poslední prohášení k radaru využil právě k útoku na EU. Největší zisk z radaru by Rusové měli právě tehdy, kdyby vedl k rozporům uvnitř NATO a mezi Evropou a USA. Proto je účinnější použít Klause právě zde, než v přímém odporu proti radaru.  Přítomností radaru se vojenská situace příliš nezmění. V případě ochazení vztahů mezi USA a EU by se tato situace změnila velmi.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

29. 11. 2008 15:18
Re: K radaru

Za to vydím se omlouvám.

0 0
možnosti

mammamia

29. 11. 2008 14:57
ach jo

to je neskutecna snuska blabolu................radeji se jdete projit, spadne vam adrenalin a mozna se vam i rozsviti v hlave...............Rv

0 0
možnosti

pečlivý čtenář

29. 11. 2008 14:06
Vidím to jinak

Topolánek s Klausem bojuje už od svého zvolení. Klaus se domnívá - a zcela oprávněně - že topolánek táhne stranu pod 5% hranici. Respektive, že tak nasírá lůzu, že začíná také volit (poslední volby).

Topolánek musel Klause podruhé zvolit, protože jinak by mu Klausovo křídlo, které je sice menší, ale zase mnohem stabilnější (jedná se o prahu a střední čechy - baštu ODS), odešlo.

Klause sice nemám rád, ale protože byl zvolen legálně, musím jej jako prezidenta uznat. A jako prezident má právo na svůj názor a jako prezident má právo své názory přehodnocovat. Pakliže se dlouhodobě profiluje jako Euroskeptik, pak je legální, když proti integrální smlouvě bojuje legálními prostředky. Pokud odmítá GO, tak je sice směšný, ale i na nepodložený názor má právo. Bush zase věří v nepodloženého Boha, to klaus má pro své tvrzení alespoň jisté vědecké podklady. No a že Klaus změnil názor na RADAR, NATO a Rusko? Divíte se, po tom, co udělal západ a zejména Amerika při té krizi? A Kosovo? Prostě má právo

0 0
možnosti

buxus

29. 11. 2008 14:45
Re: Vidím to jinak

V demokracii jistě může každý využívat svých práv, jenže věcí druhou věcí je (a to by se mělo hodnotit u politiků zvláště), jak rozumně kdo svých práv využívá. A právě tohle Klaus nečiní.

0 0
možnosti

buxus

29. 11. 2008 13:56
Když nic jiného ....

.. tak se Klaus předvedl ve vztahu k Topolánkovi. Topolánek vynaložil značné úsilí, aby se Klause podařilo zvolit podruhé prezidentem. V nedávných volbách se jistě našlo i dost voličů, kteří nevolili ODS proto, že hluboce nesouhlasili s druhým funkčním Klausovým obdobím. Ten pak Topolánkovi neopomenul porážku osladit. To byl vrchol pokrytectví.

0 0
možnosti

grimosa

29. 11. 2008 14:29
Re: Když nic jiného ....

jestli to nebylo spíš něco za něco, mě nepřipadá zrovna normální, že Klaus tehdy po volbách, pověřil sestavováním vlády znovu politika, který už jednou neuspěl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2620x
Autor webu www.neuhaus.cz

Osobní stránka


Osobní blog na aktualne.cz

---
MOTTO:

V našem světě rychle se měnících hodnot (vítaných změn, které přináší technický a vědecký pokrok) podléhají změnám také duchovní, morální a umělecké hodnoty, ovšem daleko pomaleji a ne vždy k lepšímu.


Těžko říct, co přinese budoucnost. Rád bych si dovolil vyjádřit názor, že nový horizont nám může otevřít pokorný zájem o vnitřní či duchovní hodnoty. Naše technologické pokroky by nám měly poskytnout více času – budeme totiž potřebovat kulturu, abychom si to všechno mohli dovolit.


— Kurt Adler, 1965