Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

baggerfuhrer

5. 2. 2009 9:32
Hmm

Obama jiz pred volbami tvrdil, ze necha prezkoumat naklady a ucinnost celeho systemu. Muze celou akci zrusit, muze dokonce prosadit stazeni US Army z evropy a usetrene penize investovat doma. Cast populace v evrope bude uprimne jasat v ulicich. Jako kdyz Chamberlain "privezl mir" z Mnichova. Sami zatim nejsme obranyschopni, pokud se kdokoliv rozhodne opakovat rok 1938 a 1968. Zda se, ze kdekdo "vi", ze nas nikdo v budoucnu ohrozovat nebude.  I ve Srebrenici bylo mnoho "spolehacu" na "bezpecnou zonu" krytou evropany z NATO. Jen se nemeli cim branit, kdyz zjistili svuj omyl.

0 0
možnosti
FP

forhend

5. 2. 2009 8:04
Neměl by se onen mladík

jménem Liška zabývat raději školstvím???:-/

0 0
možnosti
C

ctenar1970

5. 2. 2009 4:50
Rozumny nazor Lisky

R^.Aspon ten Liska necha lidem dobry dojem rozumneho cloveka.

0 0
možnosti
X

Xman1

5. 2. 2009 1:22
Rozbor článku

Zajimalo by mě jakým myšlenkovým pochodem autor dospěl k názoru, že RF je nejbližší hrozba.

Bylo to snad proto, že nás v minulosti napadla? Pak by ale podle stejné logiky byla nejbližší hrozbou SRN a AUS a hned potom FR, HU, IT a SWE z jejichž území jsme byli v minulosti také napadeni. Až pak by byla na řadě RF.

Nebo to snad bylo proto, že RF nedávno zautočila na některé okolní země, jako například Čečensko, Gruzii a Afghanistan? Pak by se autor měl obávat spiše USA, protože ve stejné době zautočilo na podstatně více zemí než RF.

Další možný důvod je obecný názor na civilizovanost a stupeň demokracie RF a jejich expanzivnost. Vyčítáte RF, že se snažili dostat k Středozemnímu moři. Podle stejné logiky, vyčítáte i USA jejich ropou motivované války? Nebo množství obsazených strategických bodů a vojenských základen po celém světě? Co se civilizovanosti a demokracie týká, ta podle USA není ani u nás. Jenže ona není žádná ideální demokracie. Každý stát si musí najít tu svoji vlastní.

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

5. 2. 2009 3:04
Re: Rozbor článku

:)

0 0
možnosti
K

kaktusak

5. 2. 2009 1:02
Vojenská zeleň

Zelení nejsou pacifisté. Vždyť oni nejvíc podporovali agresi Severoatlantického paktu proti Jugoslávii, což vedlo k loupeži části srbského území a k nastolení vlády narkomafie. Hrozbu bezpečnosti tedy nepředstavuje Rusko, ale NATO. 

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

5. 2. 2009 1:00
BUBUBU a ted vsichni do krytu..

Uz stim Ruskym strasenim bezte vsichni do hajzlu..Nikdo uz to nezere..

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2620x
Autor webu www.neuhaus.cz

Osobní stránka


Osobní blog na aktualne.cz

---
MOTTO:

V našem světě rychle se měnících hodnot (vítaných změn, které přináší technický a vědecký pokrok) podléhají změnám také duchovní, morální a umělecké hodnoty, ovšem daleko pomaleji a ne vždy k lepšímu.


Těžko říct, co přinese budoucnost. Rád bych si dovolil vyjádřit názor, že nový horizont nám může otevřít pokorný zájem o vnitřní či duchovní hodnoty. Naše technologické pokroky by nám měly poskytnout více času – budeme totiž potřebovat kulturu, abychom si to všechno mohli dovolit.


— Kurt Adler, 1965