Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

AncientMariner

4. 7. 2008 21:20
HAHAHAHA

 "Rusko na svou imperiální politiku nikdy nerezignovalo" hahahahahahahahahaha. Zato USA určitě rezignovalo....hahahahahahaha!!!!!!

:-© 

0 0
možnosti
K

Killingworth

5. 7. 2008 4:00
Re: HAHAHAHA

Preferujes to, co RUSKO dalo Cesku do roku 1989, nebo USA Cesku do dnesniho dne??? Jinymi slovy pro natvrdle: PREFERUJES CESKO 1948-89, NEBO CESKO 1989-2008????

0 0
možnosti
A

AncientMariner

5. 7. 2008 10:26
Re: Re: HAHAHAHA

To není o preferencích. Je to o tom, že v zahraniční politice si USA a Rusko opravdu nemají co vyčítat. Dokonce bych řekl, že USA má mnohem agresivnější a rozpínavější zahraniční politiku...

0 0
možnosti
RR

rezjir

5. 7. 2008 10:52
Re: Re: HAHAHAHA

Tak ve vztahu k USA se Češi mohou tak do r.1989 cítit jako dobře prodaná panna na talíři Sovětskému medvědovi na snídani.za třicet stříbrných. Byl to pro Amíky dobrý kšeft. A navíc dokonce získali pověst odvážlivců, jak nevěstu, kterou předtím hanebně prodali, poté osvobodili. Kdy se tak stlao, to nikdo neví, protože zlý medvěd mezitím sám jaksi zemřel, protože tu nevěstu nebyl schopen zadávit, takže odvážní Amíci přišli  k již svobodné panně. A pouze ji stihli sdělit, že je svobodná, čemuž předtím ona v šoku jaksi odmítala uvěřit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2620x
Autor webu www.neuhaus.cz

Osobní stránka


Osobní blog na aktualne.cz

---
MOTTO:

V našem světě rychle se měnících hodnot (vítaných změn, které přináší technický a vědecký pokrok) podléhají změnám také duchovní, morální a umělecké hodnoty, ovšem daleko pomaleji a ne vždy k lepšímu.


Těžko říct, co přinese budoucnost. Rád bych si dovolil vyjádřit názor, že nový horizont nám může otevřít pokorný zájem o vnitřní či duchovní hodnoty. Naše technologické pokroky by nám měly poskytnout více času – budeme totiž potřebovat kulturu, abychom si to všechno mohli dovolit.


— Kurt Adler, 1965