Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠS

CHYREN

21. 8. 2008 15:41
No jo...

zase jeden , co by se rád nechal naverbovat do Saakašviliho legií? Nuže! Co vám v tom brání?? Vzhůru na Moskvu!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

Arth-

21. 8. 2008 15:34
O rozum pana Klause si starosti nedělám...

Já nevím, jak je to s válkou Rusko x Gruzie doopravdy. Nevíte to ani Vy.

Co je na tom nerozumného, poukázat na to, že se současné vedení chovalo zcela nezodpovědně a tím jednoznačně bezprostředně odstartovalo válečné události? Že si Rusko dlouhodobě připravovalo pro podobnou akci podmínky a tudíž se mu to hodilo je věc druhá.

Rozjasněte svůj rozum a přijměte skutečnost, že to, že v principu považuji NATO za spojence a Rusko za gaunery a nebezpečného potenciálního nepřítele mi vůbec nebrání připustit, že v tom jednom konkrétním případě se Gruzie (tedy její reprezentace) chovala nezodpovědně.

To není v žádném rozporu se skutečností, že nájezd a způsob chování ruských jednotek v Gruzii připomíná srpen 68 u nás -  a zcela nepochybně je veden stejnými pohnutkami.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

21. 8. 2008 15:24
Kdo je to Štětina?

Opravdu považujete zpravodajství tohoto pána za objektivní? Uveďte jediný negruzínský zdroj, který ve svých "reportážích" uvádí.

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

21. 8. 2008 15:56
Re: Kdo je to Štětina?

Nevěřil jsem vlastním očím, když v jeho reportáži z Afghánistánu pronesl shahaadah (vyznání víry) a tím se de iure stal muslimem. Takže buď si z muslimů dělá Štětina prču a nebo je to taková naše česky mluvící Al-Jazeera. O tom, že není objektivní, nijak nepochybuji. Kladu si jedině otázku, zda je alespoň při smyslech... :-P

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

21. 8. 2008 15:23
Klaus jen napsal kdo je agresor

nic vic. Ovsem medialni propagande je to jedno, tu vyvrazdovani Osetu nezajima, ta ma svoje dlouhodobe ukoly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2620x
Autor webu www.neuhaus.cz

Osobní stránka


Osobní blog na aktualne.cz

---
MOTTO:

V našem světě rychle se měnících hodnot (vítaných změn, které přináší technický a vědecký pokrok) podléhají změnám také duchovní, morální a umělecké hodnoty, ovšem daleko pomaleji a ne vždy k lepšímu.


Těžko říct, co přinese budoucnost. Rád bych si dovolil vyjádřit názor, že nový horizont nám může otevřít pokorný zájem o vnitřní či duchovní hodnoty. Naše technologické pokroky by nám měly poskytnout více času – budeme totiž potřebovat kulturu, abychom si to všechno mohli dovolit.


— Kurt Adler, 1965