Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

yan007

19. 10. 2009 13:37
to je ale divný prístup

Dobrý deň. Prosím Vás aké "stavebné pozemky" stavebné pozemky sú to preto, lebo stavba dialnice by z nich urobila stavbu. Nie je predsa normálne aby sa dávalo na rovnakú váhu stavba rodinného domu a stavba cesty... Myslím, že najlepšie to dopadlo tak ako to dopadlo. Cesta pôjde inde a nech si paní postaví na svojich stavebných pozemkoch, čo len chce.

0 0
možnosti

jafava

30. 5. 2009 18:44
Problém paní Havránkové je v tom,

že není ani politička, ani vysoká státní úřednice. Nejlepší by bylo, kdyby byla ministryní zemědělství. Potom by dostala nejen pozemky nejen v úřední ceně pozemků směňovaných, ale jistě by se přihlédlo ke skutečné ceně tržní. Takhle se jen závistiví politici a úředníci prostřednictvím zpovykaných médií snaží v občanech vyvolat zášť vůči paní Havránkové. Závistivci neznající pravdu jsou pro vyvlastnění té novodobé kulačky, která je podle jejich jednoduchého chápání vinicí nedokončení dálnice. A politici a úředníci se tiše baví. O pozemkovém fondu a jeho činnost by mohli vyprávět mnozí lidé, samostatní zemědělci, restituenti, chalupáři atd. Ani byste nevěřili, kolik lidí s ním má špatnou zkušenost. Jenom na paní Havránkovou je víc vidět.

0 0
možnosti

forhend

30. 5. 2009 15:45
Máte naprostou pravdu...

Když to udělají úředníci nebo politikové, tak je vše v pořádku, ale když normální občan, tak je zle...Jsou to zločinci!!!

0 0
možnosti

erth

30. 5. 2009 14:32
Uchytil

   kdysi vystupoval proti krajům a tomu, že budou města s vyšší pravomocí (úřady 3. typu) a na shromáždění starostů (v jiném okresu) toto prezentoval. Dost  argumentoval tím, že Chlumec n. C. nebude mít úřad třetího typu a že příslušný úřad  bude Chlumci škodit. Celkově jsem z něj měl divný pocit. U Havránkové se alespoň pro mne vybarvil.

0 0
možnosti

agu

30. 5. 2009 14:07
souhlas

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS